CINE SUNTEM NOI

Grupul PEIMAR este o companie italiană specializată în proiectarea, cercetarea și producerea de module solare de înaltă eficiență și iluminare cu LED-uri.

REȚEA DE VÂNZĂRI

Înființată inițial la Brescia, Italia, compania și-a extins aria de acoperire în Statele Unite, unde sunt prezenți cu două reprezentanțe, și în Olanda, un centru de distribuție pentru piața nord-europeană. Nucleul operațional al companiei, echipa de vânzări Peimar este formată dintr-o rețea extinsă de vânzare, care de la sediul central din Brescia se extinde pentru a ajunge pe piețele internaționale din întreaga lume.

FABRICAT ÎN ITALIA

Datorită inovației tehnologice și cunoașterii profunde a sectorului, Peimar este capabil să garanteze clienților săi panouri solare de înaltă calitate și performanță superioară, fabricate în Italia. Grupul Peimar oferă, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa module fabricate în afara Europei, produse la fabrica noastră din Ningbo, China, care are o capacitate de producție de 300 MW pe an.

FABRICAREA

Principiul nostru de îndrumare este calitatea. Modulele noastre solare respectă cele mai stricte standarde internaționale și sunt potrivite pentru orice tip de instalație. Gama noastră largă de produse oferă soluții ideale pentru aplicații rezidențiale, industriale și comerciale.
Optimizarea automatizării liniilor de producție și atenția la detalii sunt punctele forte ale companiei noastre, care este, prin urmare, capabilă să satisfacă nevoile tuturor clienților noștri, chiar și cei mai pretențioși.

GARANȚIE ȘI CERTIFICĂRI

Peimar Solar oferă o garanție de 30 de ani la generarea de energie electrică și o garanție de 12 ani la echipamentul mecanic.
Modulele noastre au, de asemenea, toate certificatele necesare pentru a accesa piețele internaționale: CE, ETL (necesare pe principalele piețe din America de Nord), ISO și OHSAS (ultimele două esențiale pentru certificarea calității sediului nostru de producție).
Apartenența la consorțiul ECOEM protejează, de asemenea, clientul cu privire la eliminarea produsului la sfârșitul vieții sale, scutind clientul de această sarcină suplimentară.

SERVICII

Experiență solidă internațională, profesionalism, expertiză și pasiune pentru energia curată și regenerabilă: acestea sunt valorile care au făcut din PEIMAR o companie de vârf în industrie.

CERCETARE CONTINUĂ

Departamentul de Cercetare și Dezvoltare de la Peimar este punctul central al companiei. La Peimar credem cu tărie că inovația este fundamentul dezvoltării durabile. Tocmai din acest motiv se pune un mare accent pe cercetarea tehnologiilor inovatoare și dezvoltarea abilităților inginerești necesare pentru îmbunătățirea proceselor de fabricație.
Eficiența, economiile și producția de energie din surse regenerabile sunt principalele instrumente care trebuie utilizate pe calea lungă care duce la un viitor durabil. La Peimar lucrăm din greu pentru a ne ajuta!

SERVICIU PRE ȘI POST VÂNZARE

Misiunea noastră este de a stabili o relație solidă și durabilă cu instalatorii, distribuitorii și clienții finali. După ce a decis în mod special să lucreze doar cu cei mai buni profesioniști din sector, Peimar oferă nu numai produse de cea mai înaltă calitate, cu o valoare excelentă, dar pot oferi, de asemenea, asistență excelentă înainte și după vânzare.

SERVICIU PERSONALIZAT

De-a lungul anilor, acest lucru a făcut posibilă îmbunătățirea constantă a calității produselor, oferind în același timp clienților săi un serviciu personalizat.

PRODUSE

Toate alegerile noastre se bazează pe calitate. Modulele noastre solare respectă cele mai stricte standarde internaționale și sunt potrivite pentru orice tip de instalație. Datorită unei game largi de produse, suntem capabili să dezvoltăm soluții optime pentru fiecare cadru: rezidențial, industrial, comercial.
Peimar Solar oferă o garanție de 30 de ani la generarea de energie electrică și o garanție de 12 ani la echipamentul mecanic al sistemului. Modulele noastre au, de asemenea, toate certificările necesare pentru accesarea piețelor internaționale.

MODULE FV

Secțiune Descărcări

Monocristaline

Policristaline