CINE SUNTEM NOI

JinkoSolar (NYSE: KJS), lider global în industria solară, este cel mai mare producător de module solare de înaltă eficiență din lume. JinkoSolar își distribuie produsele solare și își vinde soluțiile și serviciile către o clientelă internațională diversă, de la proiecte la scară utilitară până la proiecte comerciale și rezidențiale în peste 80 de țări și regiuni din întreaga lume. JinkoSolar este un pionier datorită unui proces de fabricație integrat vertical care realizează o producție anuală de 5,0 GW de lingouri și plăcuțe semiconductoare, 4,0 GW de celule solare și 6,5 GW de module solare (informatii actualizate pana la 31 decembrie 2016).
JinkoSolar are în prezent peste 15.000 de angajați în toate cele șase fabrici din Jiangxi și din provinciile Zhejiang și Xinjiang din China, Malaezia, Portugalia și Africa de Sud.
Astăzi, creșterea noastră continuă în volum, o gamă de produse în continuă expansiune, internaționalizarea în creștere și dezvoltarea de noi tehnologii și domenii de afaceri constituie o bază solidă pentru JinkoSolar.

 

Imagine pozitivă și diversificare a clienților
Un brand puternic și o imagine pozitivă sunt factori cheie de succes pentru o companie solară de top. De asemenea, este extrem de important să ai o clientelă diversă corespunzătoare. Obiectivul nostru este să îmbunătățim în continuare acești factori și, de asemenea, să îmbunătățim în mod constant calitatea și gama noastră de produse inovatoare, pentru a încânta clienții și a le consolida loialitatea față de marca JinkoSolar. O serie de premii naționale și internaționale a confirmat deja atracția și popularitatea mărcii. În 2015, compania a fost recunoscută ca „Companie de creștere globală” de Forumul Economic Mondial și a primit premiul de onoare drept „Pasul transformator de astăzi 2015” în timpul COP21. JinkoSolar este, de asemenea, clasat pe poziția a 16-a printre companiile cu cea mai rapidă creștere din Fortune.

 

Creștere continuă

Cu un total de 6,65 GW de module livrate, în anul fiscal trecut JinkoSolar a atins un nou record în creștere de la an la an, ajungând la 50%. Dezvoltând în mod constant linia noastră de produse și căutând să obținem cea mai mare cotă de piață în diferitele regiuni de vânzare, am livrat mai mult de 19 GW.

 

Lideri în inovație

Ambiția noastră este să urmăm calea tehnologiei, obiectivul nostru principal este acela de a alinia cea mai bună tehnologie la așteptările clienților noștri. Un număr mare de cereri de brevete, înregistrări și premii globale reflectă strategia noastră inovatoare de succes.

 

Soliditate financiară superioară

Rentabilitatea stabilă pe termen lung reflectă puterea financiară a JinkoSolar. În cazul nostru, creșterea corespunde standardelor ridicate de calitate ale mărcii JinkoSolar, dar numai dacă este profitabilă în același timp. Conform abordării noastre responsabile a managementului afacerii orientat spre valoare, creșterea calitativă este un obiectiv strategic prioritar. Acesta poate fi realizat numai prin structuri și proceduri eficiente, un management sistematic al investițiilor și optimizarea continuă a costurilor. JinkoSolar este unul dintre cei mai profitabili producători din industrie.

Inovații pentru completitudinea producției
De la origini, JinkoSolar a acumulat cunoștințe tehnologice de neegalat în dezvoltarea și producția de celule solare. Știm mai multe despre „motorul” din spatele sistemelor solare decât despre colegii noștri. În plus, procesul său exclusiv cu o nouă tehnologie care intră în faza de producție este perfect aplicabil acestui ecosistem de cercetare și dezvoltare, accelerând timpul până la introducerea pe piață pentru clienți. Anul fiscal trecut a văzut încă o dată eforturile noastre făcând câțiva pași înainte pentru a aduce inovații pe piață.

Calificare riguroasă în faza de cercetare și dezvoltare
JinkoSolar a construit sisteme de control și programe cuprinzătoare de calitate și fiabilitate în cadrul procesului dezvoltat tehnologic pentru producția în serie. Fiecare nouă tehnologie, începând cu cercetarea și dezvoltarea sa, trece printr-un proces riguros de calificare bazat pe unele dintre cele mai înalte standarde din industrie înainte de a fi transferate fabricilor pentru producție. În plus, analiza avansată a defecțiunilor și un nou proces de evaluare a materialelor sunt integrate în mod eficient în dezvoltarea de noi tehnologii și noi produse.

PRODUSE

Fiabilitatea și eficiența produselor JinkoSolar sunt garantate de o monitorizare detaliată a întregii producții. De asemenea, acestea sunt supuse la cel puțin 36 de proceduri stricte de inspecție a calității și testate în condiții meteorologice extreme.

MODULE FV

Secțiune Descărcări

Monocristaline

CertificateFișe Tehnice