CINE SUNTEM NOI

Victron Energy oferă soluții pentru aprovizionarea cu energie a piețelor din întreaga lume: nautică, industrială, de mobilitate și în afara rețelei (off-grid).
Gama largă de produse ale companiei olandeze Victron Energy include invertoare cu undă sinusoidală pură, invertoare-chargere, încărcătoare de baterii, convertoare DC / DC, comutatoare, dispozitive de monitorizare a bateriei și multe altele.
Cu peste 30 de ani de experiență, Victron Energy se mândrește cu o reputație de neegalat pentru inovația tehnică, fiabilitatea și robustețea produselor sale și este unul dintre liderii incontestabili în domeniul energiei independente.

Produsele satisfac nevoile stricte ale unei mari varietăți de aplicații la nivel profesional, industrial, comercial și de agrement, găsind aplicații în cele mai variate sectoare precum: nautică, industrială, auto, energie alternativă, mobilitate și telecomunicații.

PRODUSE

Produsele satisfac nevoile severe ale unei mari varietăți de aplicații la nivel profesional, industrial, comercial și de agrement, găsind aplicații în cele mai variate sectoare precum: nautică, industrială, auto, energie alternativă, mobilitate și telecomunicații.

STOCARE

Secțiune Descărcări

Stocare Mică

INVERTOR

Secțiune Descărcări

Monofazic