CINE SUNTEM NOI

De la fondarea sa în 1945, Fronius s-a angajat în cercetarea noilor tehnologii pentru transformarea electricității și astăzi se mândrește cu o istorie bogată în experiență, progres și inovație. Divizia Solar a fost implicată în fotovoltaice din 1992, dezvoltând în mod constant noi modalități de stocare a energiei solare. Scopul nostru este de a realiza autosuficiența energetică.

FRONIUS ITALIA

Filiala Fronius Italia S.r.l. este un punct de referință pentru clienții italieni datorită asistenței sale tehnice și a serviciului local post-vânzare: tot ce este necesar pentru a asigura un parteneriat strâns și eficient. Cu programul Fronius Service Partner suntem implicați activ în instruirea instalatorilor noștri și ne pasă de conștientizarea problemelor de mediu.

REȚEA GLOBALĂ

Cu cele 19 filiale actuale ale noastre de energie solară, operăm în întreaga lume cu o expertiză mare. Procesul de internaționalizare continuă cu pași mari.

CALITATE

Scopul nostru este de a revoluționa aprovizionarea cu energie a planetei noastre, pentru a realiza autosuficiența energetică.
Realizarea celui mai înalt standard de calitate posibil este o prioritate pentru toate activitățile noastre. Acest lucru este demonstrat nu numai de invertoarele noastre conectate la rețea, ci și de gama noastră largă de produse pentru monitorizarea sistemului.

INOVAȚIE

Provocarea resurselor regenerabile este de a furniza energie exact atunci când este necesară, indiferent de timp și sezon, asigurând astfel optimizarea maximă a aprovizionării și consumului de energie. Consumul optim de energie se bazează în primul rând pe utilizarea unui manager de energie și gestionarea încărcăturilor și, în al doilea rând, pe stocarea de energie. Stocarea de energie pe termen scurt face posibilă utilizarea energiei produse în timpul zilei seara și noaptea, folosind baterii pentru o sursă optimă de energie care poate face un utilizator casnic sau o zonă rezidențială întreagă autonomă. Centralele electrice permit utilizarea propriilor rezerve rapid și la nevoie.

TEHNOLOGIE

Calitatea înaltă Fronius nu este evidentă doar în produsele noastre: asistența noastră tehnică și programul nostru Fronius Service Partner sunt servicii exclusive și o parte fundamentală a filozofiei noastre. Atunci când dezvoltă un produs nou, Fronius examinează critic tehnologia predominantă pe piață și vine cu noi soluții și idei inovatoare. Soluții și idei pe care le folosim zilnic pentru a sparge barierele!

FILOZOFIE CÂȘTIGĂTOARE

Majoritatea profesioniștilor din sectorul solar își bazează alegerea unui invertor pe eficiența maximă, fără a lua în considerare elemente fundamentale precum eficiența Euro și eficiența reală de funcționare. Mulți producători de invertoare indică eficiența maximă ca singurul parametru de măsurare pentru a estima capacitatea de producție a sistemului, parametru care este extrem de inadecvat pentru a înțelege cât de eficient va funcționa sistemul solar, fără a ține seama de condițiile din teren.
Cel mai bun mod de a evalua validitatea unui invertor este de a măsura comportamentul acestuia pe teren, adică prin analiza eficienței efective de funcționare.

24 DE ORE DE SOARE

„24 DE ORE DE SOARE” reprezintă viziunea lui Fronius asupra viitorului aprovizionării cu energie pentru deceniile următoare. Pentru a face viziunea „24 de ore de soare” o realitate pentru noi toți, este necesar să avem tehnologii și soluții capabile să genereze și să stocheze energie regenerabilă cu cea mai mare eficiență și care să permită distribuirea și consumul inteligent al energiei produse.
La Fronius, de zeci de ani inovăm tehnologii și soluții de produse, sisteme de stocare, distribuție și consum de energie regenerabilă. Ne-am concentrat întotdeauna pe cele trei principii ale investițiilor inteligente în energie:

  • TIMP OPERAȚIONAL: asigurăm o aprovizionare fiabilă cu energie
  • PERFORMANȚĂ: optimizarea performanței tehnologice la cel mai mic preț posibil
  • FLEXIBILITATE: pregătim investiția în energie regenerabilă pe termen lung.

SERVICII

Prezența locală a Fronius înseamnă o colaborare strânsă și eficientă cu clienții noștri.

REORGANIZARE

Reorganizarea este un proces de regenerare a unui sistem operațional, dar ineficient, care prevede revizuirea acestuia și recondiționarea completă conform standardelor actuale. Este cea mai eficientă și mai rentabilă metodă atunci când un sistem solar nu funcționează așa cum ar trebui, atunci când nu mai îndeplinește standardele, când compania care l-a produs sau l-a instalat nu mai oferă soluții și asistență. Înseamnă modernizarea sistemului solar prin înlocuirea invertorului ineficient cu un model de ultimă generație.

PROIECTAREA SISTEMULUI

În viață și afaceri puteți fi implicat în multe proiecte, dar pentru a le realiza trebuie să aveți soluția corectă: o oferim prin experiența și produsele noastre.
Invertoarele noastre permit configurații multiple, fiind disponibilă o gamă de produse care garantează soluții pentru fiecare tip de sistem, de la 1,5 kW sau mai mult.

FORMARE CONTINUĂ

În afacerea noastră este important să știm despre ce vorbim. Din acest motiv, Fronius oferă un program complet de formare cu conținut care este actualizat constant pe baza evoluțiilor din industrie.
Există, de asemenea, posibilitatea de a urma cursuri de e-learning online.
Filiala italiană oferă un program de instruire tehnică pentru instalatori, cu un calendar încărcat care le permite să se califice drept parteneri de service Fronius și, prin urmare, să ofere asistență tehnică pentru invertoarele noastre. Astăzi există peste 500 de parteneri de servicii Fronius în Italia.

PRODUSE

Datorită produselor inovatoare, proceselor avansate și principiului exclusiv al serviciului, putem oferi clienților și partenerilor din întreaga lume cel mai înalt nivel posibil de calitate.

INVERTOR

Secțiune Descărcări

Monofazic

Trifazic

STOCARE

Secțiune Descărcări

Stocare Mare