CINE SUNTEM NOI

Renusol este specializată în fabricarea și vânzarea sistemelor de montare solară pentru toate tipurile de acoperiș și a fost fondată în 1997. De la sediul central din Köln, compania își gestionează afacerile pe toate piețele de bază din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
Cu mai mult de 20 de ani de experiență și livrarea de sisteme de montare pentru mai mult de 3 Gigawați în peste 48 de țări, Renusol este unul dintre jucătorii cheie din industria fotovoltaică.

După înființarea Ubbink Econergy Solar GmbH în 2004, Renusol GmbH de astăzi a fost încorporată un an mai târziu în CENTROSOLAR Group AG.
2006 a fost anul „saltului” pe piața solară europeană, iar la sfârșitul anului 2008 compania a înregistrat peste un milion de module solare montate pe sistemele Renusol. La 1 ianuarie 2009, ca parte a internaționalizării generale a companiei, numele a fost schimbat în Renusol GmbH, iar în august al aceluiași an Renusol – crescând la 50 de angajați și cu o structură de afaceri împărțită în dezvoltare, vânzări, marketing, administrație și logistică – s-a mutat la Piccoloministraße din Köln.

Noua locație, cu peste 5.000 m2 de depozit și 800 m2 de spațiu de birouri, oferă condiții ideale pentru a satisface nevoile unei tendințe agresive de creștere și pentru a continua pe această cale pentru mult timp.

PRODUSE

Renusol are o experiență dovedită în dezvoltarea de soluții inteligente pentru a facilita planificarea și asamblarea. Sistemele de montare pentru sistemele fotovoltaice oferă soluții pentru o cantitate mare de aplicații și soluții pentru acoperiș.

SISTEME MONTARE

Secțiune Descărcări

Acoperiș Plat

Acoperiș Cu Unghi Înclinat