CINE SUNTEM NOI

O companie condusă de inovație și bazată pe cercetare, SolaX Power este mândră de a fi afiliată la Universitatea Zhejiang, care ocupă în prezent locul trei printre cele mai bune universități din China și găzduiește singurele laboratoare naționale de materiale de siliciu din Silicon Valley din China.
Cu acest nivel de investiții și inovație, produsele SolaX sunt proiectate, testate și fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde globale. Cu mândrie susținute de 16 birouri internaționale, cu un serviciu online disponibil 24/7, produsele noastre sunt exportate în 47 de țări prin 200 de canale de distribuție. Produsele SolaX au certificări internaționale precum TÜV, CE, SAA, UL, MCS, ROHS și invertoare certificate VDE, SAA, EN50438, G83, G59, C10 / 11

Pentru a crea această tehnologie, am angajat peste 80 de profesori și ingineri experimentați la unitatea noastră modernă de producție de 240.000 m2, cu investiții de peste 20 de milioane de dolari în echipamente profesionale, inclusiv mașini SMT, linii automate și un laborator TÜV.

 

Fiind un brand care se angajează să „planteze un viitor mai verde” pentru dvs. și familia dvs., SolaX Power a construit o unitate de producție de renume internațional cu o echipă importantă de cercetare și dezvoltare compusă din profesioniști. Ne-am angajat să oferim clienților noștri o gamă de produse solare și soluții energetice, cele mai avansate, fiabile, sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor, realizate pentru a satisface cererea mondială de energie în creștere.

PRODUSE

Produsele Solax sunt proiectate, testate și fabricate la cele mai înalte standarde globale.

INVERTOR

Secțiune Descărcări

Monofazic

Trifazic