GRUP GREENSUN

GREENSUN începe aventura sa în domeniul surselor regenerabile de energie în anul 2008, ca și distribuitor B2B specializat în furnizarea de soluții pentru economisirea energiei, tehnologii smart fotovoltaice, e-mobility, climatizare și încălzire. Azi este leader pe piața italiană, mergând către dezvoltarea unei filozofii în producerea de energie eco-durabilă.

MISIUNE ȘI VIZIUNE

Dorim să fim un punct de referință ca și distribuitor specializat pentru toți operatorii din sectorul energetic. Credem cu tărie într-un viitor durabil, facem tot ce este posibil de mai bine de 10 ani întru promovarea și susținerea revoluției energetice.

VALORI

Fiabilitate, onestitate, transparență și responsabilitate față de partenerii noștri: acestea sunt valorile corporative care ne diferențiază întotdeauna.

CIFRELE NOASTRE

Din anul 2008, an în care GREENSUN începe activitatea, nu am bătut pasul pe loc, am urmărit o creștere constantă , ceea ce ne-a adus un loc printre primii 5 pe piața italiană. Cu toate acestea, noi, GREENSUN suntem convinși că este important atunci când o companie crește, dar la fel de important este modul în care aceste obiective sunt atinse. Din acest motiv, pe lângă cifrele care arată o creștere constantă, putem spune că suntem mulțumiți de rezultatele obținute până acum, bineînțeles, conștienți că în acest domeniu al energiei regenerabile încă mai este spațiu de dezvoltare.

GRUP

GREENSUN SRL începe activitatea în anul 2008, ca și companie specializată în distribuția de soluții în sectorul energiei regenerabile. După câțiva ani de activitate, având în vedere creșterea și rezultatele bune, în 2010 structura acționarilor a fost extinsă pentru a include noi membri. Pentru a face față și a veni în sprijinul clienților, din punct de vedere tehnic, proiectare și birocratic, în anul 2012 se înființează societatea GREEN4TECH: un grup tehnic care realizează proiecte, proceduri de autorizare și verificări tehnice în serviciul instalatorilor, intermediarilor și comercianților.

În anul 2013 GREENSUN începe activitatea comercială în același sector de energie regenerabilă, chiar în Republica Dominicană și în zonele caraibiene și astfel se înființează GREENSUN CARIBE, care în prezent deține 30% din piața dominicană. În anul 2018, proiectul de internaționalizare continuă implicând și Europa de Est (România) și zona Adriatică (Slovenia), astfel ia naștere GREENSUN EAST EUROPE și GREENSUN ADRIA.

GREENSUN INTERNAȚIONAL

GREENSUN CARIBE

În anul 2013 prinde viață GREENSUN CARIBE , operând inițial în Republica Dominicană și zonele caraibiene, este primul proiect GREENSUN care vizează internaționalizarea. Astăzi este un punct important de referință în domeniul energiei regenerabile pentru întreaga zonă a Americii Centrale.

www.greensun.it

alberto@greensun.it

GREENSUN EAST EUROPE

Din anul 2018 prinde formă un nou proiect în Europa, începând cu România, astfel se înființează GREENSUN EAST EUROPE.

www.greensun.ro

alberto@greensun.ro

GREENSUN ADRIA

Tot în anul 2018, se întemeiază și GREENSUN ADRIA, cu scopul de a se adresa țărilor europene care se învecinează cu Marea Adriatică, începând cu Slovenia.

www.greensun.it

alberto@greensun.it

GREENSUN EAST EUROPE

Harta-Greensun-East-Europe

GREENSUN East Europe este formată din 2 parteneri cu o vastă experiență în domeniul energiei regenerabile, începând cu anul 2009. Compania s-a format începând cu anul 2012, în urma unei lungi și bune colaborări dintre Greensun Grup și partenerii români.