APP

Inteligentă, intuitivă și rapidă, aplicația GREENSUN este soluția la îndemână pentru toți, inclusiv pentru profesioniștii din domeniul fotovoltaic.

 

Cu aplicația noastră puteți:

  • Găsi toate produsele selectate de GREENSUN împărțite după marcă și tip (module fotovoltaice, invertoare, storage, structuri de montare, e-mobility).
  • Căuta produsul care te interesează după marcă sau pe baza caracteristicilor tehnice, precum tipul sau puterea.
  • Dispune imediat de fișe tehnice și certificări pentru fiecare produs, întotdeauna actualizate.
  • Accesa în timp real toate informațiile din domeniu, cum ar fi lansarea de noi produse și inovații tehnologice.
  • Fii mereu informat despre noile actualizări prin notificări push.
  • Înscrie la cursuri, seminarii, webinare ce vă pot îmbogăți experiența profesională.
  • Fii mereu informat despre noile actualizări prin notificări push.
  • Accesa contul dumneavoastră din zona de interes, unde găsiți liste de prețuri, promoții, puteți descărca documente utile, precum reglementări, condiții de vânzare, transport și multe altele.
  • Solicita informații cu caracter tehnic, comercial, administrativ sau logistic, rapid și ușor doar apăsând butotnul S.O.S.

Concepută pentru  instalatori spre instalatori, revânzatori, proiectanți și tuturor profesioniștilor din domeniul fotovoltaic, care pot avea toate răspunsurile la îndemână, în orice moment, pentru a-și afirma profesionalismul.

BRAND

Prin crearea acestei aplicații, GREENSUN susține și dezvoltă profesionalismul dvs. Este o aplicație gratuită și intuitivă, care se adresează instalatorilor, comercianților, proiectanților și în general tuturor operatorilor din domeniul fotovoltaic.

 

Pe lângă informațiile despre companie, orice nou utilizator are acces în timp real la toate informațiile din domeniu (cum ar fi produse noi, cursuri, beneficii, reglementări) cât și la informații tehnice, precum certificări și fișe tehnice.

 

Aplicația conține toate brand-urile pe care le distribuim și toate produsele atent selecționate, împărțite astfel: module fotovoltaice, invertoare, storage, structuri de ansamblare și e-mobility.

DESCOPERĂ

Căutarea produselor în cadrul aplicației se face fie în funcție de brand, fie în baza caracteristicilor tehnice, spre exemplu tip și putere. Printr-un simplu click de pe smartphone, fișele tehnice și certificările actualizate aferente produselor sunt disponibile imediat.

 

În plus, pe lângă informațiile de baza din domeniul surselor regenerabile pe care GREENSUN le pune la dispoziție prin rețelele sale de comunicare, găsiți produse noi, inovații tehnologice, oferte sau facilități, posibilitatea de a vă înscrie la cursuri, webinar și multe altele.
Utilizatorul este mereu informat și actualizat prin intermediul notificărilor push.

BUTON S.O.S.

Pe lângă contul dumneavoastră aveți și butonul S.O.S.. Odată creat contul de utilizator, aveți acces la informații confidențiale, cum ar fi conversații private, liste de prețuri, promoții mereu actualizate, cât și colectarea de documente utile, cum ar fi reglementări, condiții de vânzare, de transport etc., aceeași zonă de utilizator poate fi consultată la fel de ușor și prin intermediul site-ului, prin autentificare.

 

Butonul S.O.S. va ajută să obțineți informații cu caracter tehnic, comercial, administrativ și logistic.

DESCARCĂ APLICAȚIA GREENSUN !

DESCARCĂ APLICAȚIA GREENSUN !