CINE SUNTEM NOI

Fondată în 1995 ca un pionier în tehnologia bateriilor, misiunea BYD este de a schimba lumea prin crearea unui ecosistem complet, cu energie curată, care reduce dependența mondială de petrol.

În calitate de pionier global în New Energy Solutions, BYD este dedicat construirii unui ecosistem cu emisii zero.

BATERII

BYD este cel mai mare producător mondial de baterii reîncărcabile: baterii NiMH, baterii litiu-ion și baterii NCM. BYD deține aspectul complet al lanțului de aprovizionare, de la celule de baterii minerale la pachete de baterii. Aceste baterii au o mare varietate de utilizări, inclusiv electronice de larg consum, vehicule noi pentru energie și stocare a energiei.

ENERGIE SOLARĂ

BYD a redus semnificativ costul producției de module solare, făcând costul total al energiei solare și al energiei electrice pe cărbune echivalent. Acest lucru a accelerat popularizarea energiei solare și a făcut ca energia curată să fie disponibilă publicului larg.

STOCAREA ENERGIEI

Bazându-se pe tehnologia avansată a bateriei de fier-fosfat, BYD poate îndeplini cerințele pentru stocarea energiei, schimbarea sarcinii maxime și reglarea sarcinii / frecvenței maxime. Prin îmbunătățirea facilităților de sprijin pentru generarea de energie regenerabilă, promovarea serviciilor auxiliare pentru piața energiei electrice și sprijinirea tranziției către energie curată la nivel mondial, BYD construiește un viitor curat și durabil.

PRODUSE

Produsele inovatoare ale BYD sunt lideri în mai multe sectoare, inclusiv automobile electrice cu baterii, autobuze, camioane și stivuitoare pentru vehicule medii și grele; sistemul monorail SkyRail; sisteme de generare a energiei solare și stocare a energiei; și electronice de larg consum. BYD a dezvoltat PV + Storage, un nou model de afaceri axat pe producția, stocarea și aplicațiile de energie regenerabilă, conceput pentru a schimba lumea prin utilizarea de noi soluții energetice.

STOCARE

Secțiune Descărcări

Stocare Mare

Stocare Mică