CINE SUNTEM NOI

Lider mondial în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de invertoare pentru orice tip de sistem din lume. Cu prezența sa în 20 de țări și pe toate piețele fotovoltaice majore din lume, 3.000 de angajați la nivel mondial și o cifră de afaceri provizorie de 1 miliard de euro în 2015, SMA a fost o garanție de soliditate, expertiză și inovație din 1981. De la 27 iunie 2008 a fost, de asemenea, listată în standardul principal al Bursei de la Frankfurt.

VIZIUNE

Omenirea din întreaga lume va fi din ce în ce mai alimentată cu energie regenerabilă. Un procent substanțial din energia electrică produsă va proveni din sistemele solare descentralizate.

MISIUNE

Dezvoltările continue și inovațiile tehnologice ne permit să facem instalarea și funcționarea sistemelor fotovoltaice și mai simple, fiabile, sigure și, mai presus de toate, ieftine. Obiectivul nostru este de a accelera progresul tehnic și răspândirea globală a sistemelor de energie solară.

STRATEGIE

Vrem să fim prima alegere pentru clienții noștri. Acesta este un obiectiv pe care încercăm să îl atingem prin:

 • Conducere tehnologică și expertiză tehnică maximă
 • Reducerea sistematică a prețurilor invertoarelor noastre și a costurilor legate de ciclul de viață al sistemelor solare
 • Calitate excelentă a produsului
 • Cel mai bun serviciu și asistență tehnică
 • Prezență globală
 • Producție extrem de flexibilă, bazată pe comenzi
 • Angajați care sunt foarte calificați și dedicați activității lor

PREMII

INOVAȚIE

SMA este lider în tehnologie și are cel mai avansat know-how din lume atunci când vine vorba de instalarea sistemelor solare. Capacitatea noastră de inovație este motorul succesului nostru. Inovațiile și produsele SMA stabilesc standardul pentru piață și creează baza competitivității

CALITATE

Calitate excelenta. Eforturile noastre de a obține cea mai bună calitate formează baza activităților noastre și ne ghidează procesele operaționale și serviciul pentru clienți. În calitate de lider de calitate, oferim produse, servicii și asistență de cel mai înalt nivel.

CLIENTUL SMA

Ne vedem ca parteneri ai clienților noștri: succesul nostru constă în garantarea succesului lor în timp. Vrem ca produsele noastre, rețeaua noastră de servicii la nivel mondial, calitatea și fiabilitatea livrărilor noastre să satisfacă clienții noștri, chiar depășind așteptările acestora.

ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ

Implicăm în mod sistematic angajații în activități de îmbunătățire continuă și dezvoltăm în mod constant produse, structuri și procese, remarcându-ne prin flexibilitatea maximă și capacitatea de schimbare. Lucrăm activ pentru a ne extinde cunoștințele și a ne dezvolta abilitățile.

SERVICII

Oferim multe servicii care depășesc cu mult gama completă de produse. De exemplu, oferim asistență în timpul proiectării și punerii în funcțiune a sistemului solar, oferim o gamă largă de servicii de întreținere care asigură funcționarea corectă a sistemului dvs. solar pe tot parcursul ciclului său de viață și oferim servicii suplimentare precum SMA Solar Academy sau SMA programul partener.

SERVICIU

Avem o rețea extinsă de servicii, prezentă în 21 de țări. Asistăm clientul în timpul instalării, punerii în funcțiune, reparării, înlocuirii și întreținerii dispozitivului.

 • Invertor de schimb în caz de nevoie
 • Serviciu la fața locului
 • Contracte de servicii personalizate: sisteme rezidențiale, sisteme mari sau soluții off-grid
 • Garanție extensibilă de cinci ani din fabrică pentru toate tipurile de sisteme

INSTRUIRE

La SMA Solar Academy, compania oferă, de asemenea, instruire pentru proiectanții de sisteme, instalatori, tehnicieni specializați și persoane interesate în domeniul energiei solare, organizând seminarii de instruire care se ocupă de toate aspectele fotovoltaice.

RESPONSABILITATEA MEDIULUI

Produsele noastre vă permit să accelerați foarte mult avansarea energiei regenerabile și să reduceți poluarea mediului. Îmbunătățim constant materialele utilizate și nivelul de performanță al produselor noastre și optimizăm eficiența energetică atât a companiei, cât și a producției.

PRODUSE

În calitate de lider tehnologic pe piață, SMA oferă soluțiile potrivite pentru sistemele solare de toate clasele de putere.

INVERTOR

Secțiune Descărcări

Monofazic

Trifazic