CINE SUNTEM NOI

Misiunea Trina Solar este de a face energia solară fiabilă și accesibilă tuturor, protejând mediul înconjurător și promovând schimbările din sector cu ajutorul cercetării și dezvoltării inovatoare și avansate. Experiența Trina de douăzeci de ani și ofertele de înaltă calitate au permis companiei să devină cel mai mare producător de module fotovoltaice din lume.

În 2014, Trina Solar a atins un reper trimestrial de lansare a modulului de peste 1 GW și a doborât recordul mondial de eficiență a celulelor solare de 7 ori la rând. Până în prezent, laboratorul-cheie de stat pentru știință și tehnologie PV a stabilit și a depășit 16 recorduri mondiale în ceea ce privește eficiența celulelor solare și energia modulului.
Nivelurile de inovație și capacitatea tehnologică fără compromisuri ale Trina Solar ne-au permis să devenim un lider global în definirea standardelor din industrie atât pentru calitate, cât și pentru eficiență.

PRODUSE

Proiectele fotovoltaice se bazează pe produse de înaltă calitate care rezistă testului timpului. Produsele Trina Solar au menținut întotdeauna fiabilitatea ridicată și performanțele solide, garantând calitatea produselor noastre cu o garanție de 25 de ani pe viață.

MODULE FV

Secțiune Descărcări

Monocristaline

Policristaline